fredag 15. januar 2010

Synd det var en kjendis...

det er jo synd at man skal få tre år fengsel for et uhell.

visst dere leser denne linken :http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=553012
så vil dere se forklaringen fra vitners side før de visst at det var en kjendis.

tre år fengsel for en person kan utgjøre at et liv blir ødelagt....
vil jo ikke si at det er en kriminell handling.
det at kona skal komme i retten og fortelle hvor mye det at han er vekk har ødelagt for hu er jo helt på tryne..............
de behandler han jo som det rett og slett var ren ned kjøring som var planlagt.

husk at uhell kan koste deg dyrt... men når det offentlige har et lite uhell på din bekostning kan du se hvor my du får i erstatning samme om det er en liten skade eller til og med død.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=593388

3 kommentarer:

  1. Det er usmakelig å hevde at dette handler om at det var en kjendis. Vi må kunne holde bilførere ansvarlig når de forvolder andres død på grunn av uaktsomhet.

    SvarSlett
  2. med all respekt for avdøde, men på tide at få fokus på sykkel i veibanen set ut fra antal ulykker med bil / sykkel i Norge.

    Vi lærer vor børn at man skal sykle på sykkelstien på vei til skolen.
    Når pappa så trekke i sykkeldrakten om ettermiddagen og opp på 50 km/t syklen sin, da går det ofte i veibanen. Børn ser de kule voksne i veibanen - hvorfor skal barn da sykle på sykkelstien ( barns tankegang)

    Norge er det land i norden hvor syklister sykler hvor det passer dem. Det er tilmed lovligt. Så sylister kan forløbeligt velge, om de vil kjøre på veien, på sykkelstien, på veien 2 og 2 ved siden av hverandre etc.
    hvorlenge skal det vare ved ?

    SvarSlett
  3. Som syklist vil jeg bare si at det er nok av idioter bak rattet på bilene som ikke overholder grunnleggende trafikkregler overfor myke trafikanter, herunder syklister.

    En syklist er en trafikant på lik linje med en bilist. Vi har ingen annen vei å sykle på, sykkelsti er det ikke altfor mye av. Fortau har vi egentlig ikke lov å sykle på, og "gang- og sykkelsti" har noen kloke hoder belagt med brostein. Prøv det med landeveissykkel... De aller fleste syklister vil helst unngå veien, vi har ofte bare ikke noe valg.

    Vi sykler raskere enn traktorer, men man ser ikke idiotbilister som kjører inn i de. Vær glad du kan kjøre forbi oftere enn med traktorer.

    Om du ikke liker syklister i veibanen, stem noe annet. Noen som bygger både vei og sykkelsti, samferdsel i byene.

    I dette tilfellet var det et klart lovbrudd som forårsaket en annens død, og så har du baller nok til å forsvare idioten? Om kjendisfaktoren fører til høyere straffer for råkjørere med forakt for andres liv, vel bra er det!

    SvarSlett