fredag 8. januar 2010

2,5 i Norsk???

I VG kan man se at de er lei utlendings kvota. Tross alt 3 stk som kom inn med kun 2,5 i norsk på politi skolen.
3 stk.... hallo..... hvor mange kom inn på særskilt grunnlag fordi de hadde lese vansker og ikke klarte norsk på skolen. Nordmenn tenker jeg på i dette tilfellet

Dere som klager på dette burde sjekke ut hva faktisk snittet er for og komme inn på politi skolen. Det er kjempe høyt og de som har kommet inn på grunn av den kvota kan jeg tenke meg har sinnsykt bra karakterer i alt utenom norsk.

De fleste som søker politi skolen har faktisk gått befalskolen kun for og de 50 poengene. Dette er på grunn av det høye snittet.

Skal dere klage på slike ting så ikke kom med små tette eksempler som høres veldig ille ut. Det eksempelet med at folk som har 2,5 i norsk og trengte 3 I NORSK for og komme inn er et mongo eksempel.

En annen ting er jo at disse 3 vet jo ekstremt godt hvem de er selv. Dere henger faktisk ut 3 lovlydige utlendinger som gjør så godt de kan. De er mest sannsynlig veldig norske av seg også selv om dere prøver og vinkle dette i en annen retning.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=586297

6 kommentarer:

  1. ...kun 13 skrivefeil i teksten din. Spørs om du hadde kommet inn :)

    SvarSlett
  2. HALO... NORDMENN vil ikke gi innvandrere jobb i det hele tatt...

    Det som er saken!! SÅ Dere kommer med patetiske TING SOM DETTE I MEDIA...


    NORDMENN er det mest feige..kvalmeste folket jeg har vært borti..

    Dere er feige som FAEN!!

    SvarSlett
  3. Den satt, Ken! I mangel på lovlydige innvandrere må det lempes på kravene, slik er det bare i et PK-samfunn.

    SvarSlett
  4. " Dere henger faktisk ut 3 lovlydige utlendinger som gjør så godt de kan."

    Når ble "gjøre så godt man kan" grunn til å kvalifisere til noe som helst? Dette er ikke gymtimene på barneskolen. All slags kvotering er tull. Jeg vil at de som blir politi har de rette kvalifikasjonene, og er de beste.

    SvarSlett
  5. Det som ikke kom fram i VG sin artikkel er at politiet må senke kravet i norsk, den desidert viktigste karakteren, fra 3 til 2 for å gjøre det enda enklere for de med minoritetsbakgrunn å bli opptatt. Riktig nok trenger politiet flere tjenestemenn og kvinner med slik bakgrunn, men å senke kravene er feil vei å gå. Det finnes flinke og smarte ungdommer med innvandrerbakgrunn - det bør heller arbeides med å få disse til å søke politiet.

    SvarSlett
  6. Helt enig med Loewe. Senke krav har aldri vært løsningen, heller øke dem så folk jobbet hardere. Kvotering mener jeg kun skal brukes der det står likt mellom 2 eller flere personer med samme kvalifikasjoner/karakterer.

    SvarSlett