mandag 25. januar 2010

Norge vet ikke hva krig er!!!! media skandale

(mitt synspunkt her gjelder tap av generelt en soldat, ikke tap av et familiemedlem)

har dere noen gang tenkt på det at hver gang det er
et menneske som dør i krig og er norsk så er det sinnsyke oppslag med bilde av soldaten, tv sending av begravelsen, minnestunder i hele landet, og ikke minst han blir utnevnt som en ekstrem helt og en ekstra ordinær smilende soldat som nesten ikke krigen kan fortsette uten.

Er dette en helte dåd?
hvor mange andre er det som har kjørt på en landmine i år?
vi er i krig og mister 1 menneske i året...... maks 2??????
er det krig????????
jeg mener jeg har sett noen skryte bilder i avisa om dagen at norske soldater snik skyter taliban?

FOR HELVETE DERE HAR AKKURAT BEGYNT OG SKYTE DE..... TROR DU DE BEHANDLER OSS ANderledesLEDES ENN USA?????????
vi skyter de med hitech 12,7 mm Sniper med multi purpose som river mennesker i to selv om du bommer (kuler nesten som en 0.33 glass cola)......
de bomber oss med 150kg TNT fordi vi sitter inne i en jern kloss???????

vi kommer garantert til og ha større tap så lenge vi stopper og og skyter tilbake når de skyter på oss. nordmenn kan ikke traske rundt med børsa under armen lenger og tro vi er kompiss med de i gata.

skal vi krige i andre land burde slike dødsfall bli gjort i stillhet og blåst opp i media. det er bare det at visst vi mister 10 soldater på et år så kommer Norge til og trekke tilbake alle soldatene sine. det kan du banne på og da viser vi hvilke fegisser vi er.

skal vi være unge, tøffe og ikke minst gode soldater må vi tåle steken når ting skjer. ikke blåse dette opp i det vide og det brede. mann velger selv om mann vil være soldat i dag.

hadde det vært en gissel situasjon hadde saken vært annerledes. men denne saken får samme media dekning i Norge. spess vg.

(selvsagt er dette trist for familien men jeg mitt synspunkt er generelt oppstyr som skje av tap på EN soldat, ikke et familiemedlem)

sier su at det aldrig er noe galt med bilen din er det garantert noe galt med den neste uke.

forige uke var norske soldater badboys i avisa for de skøyt tilbake på 1000m hold:
jeg sier bare"bad boy bad boy, what you gonna do when they come for you."
gjør man noe galt slår det som regel til bake negativt

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=586649
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=586644

4 kommentarer:

  1. La oss sørge i fred, og la ham hvile i fred! og JA! De norske styrker er modige! kall dem gjerne for helter! de gjør drittjobbene andre ikke tør/vil gjøre for og gjøre verden til et bedre sted! De er på oppdrag for Norge. Gi alle de Norske soldatene som faller i kongens klær all den respekt de fortjener!

    -( og ja, vi dreper taliban, la de jævlene dø!, vil du sørge over dem? feel free to do so...)

    SvarSlett
  2. Jeg tror ikke du er helt med på virkeligheten,andre land som du beskriver og da særskilt USA har virkelige helte begravelser av sine drepte,og det er media oppslag, do gjerne bare i lokalavisa men den har kanskje et like stort nedslagsfelt som VG målt i antall personer.
    Selvfølgelig må vi,oponionen, få vite når våre gutter og jenter blir drept som følge av krigshandlinger.
    Forsvaret er ikke en bedrift som opererer på egenhånd,den er styrt politisk og politikk blir igjen styrt av oss.
    Jeg er stolt av våre gutter og jenter som tar den jobben ingen andre tar, og den jobben de gjør blir møtt med ignorante innlegg ala det du nå lirer av deg.
    Hvil i fred du tapre soldat!

    SvarSlett
  3. Hvis du sliter med dysleksi så kan det hjelpe deg veldig hvis du først skriver teksten i word, og bruker stavekontrollen. Jeg har en bror som sliter med det samme problemet, og fant at det hjalp han veldig.

    SvarSlett
  4. Og vi sitter hjemme og skriver om hvor feige vi er... Syntes vi skal hedre falne soldater som helter jeg, for det er det de er!

    SvarSlett