lørdag 10. april 2010

her har noen ryddet opp

dere kan banne på at her har det skjedd noe annet en ulykke.....

dette er som en kjempe vår rengjøring for noen. så mange topper i et fly er latterlig og hva er raten for at noe slikt skulle skjedd.....

nei vet du hva..... tror dere dette var en ren ulykke er dere stokk tette

8 kommentarer:

  1. Kunne ikke vært mer ening! Er helt sjukt at de ikke nevner noe om at dette rett å slett ikke er en ulykke. Når helt vanlige folk som meg og deg skjønner det, er det rart ingen andre sier noe..

    SvarSlett
  2. Siden dere utgir dere for å være så fantastisk mye smartere enn alle andre i Verden: Kanskje dere kan fortelle oss hvilke KONKRETE DETALJER dere sitter inne med som motbeviser at dette var en ulykke og i stedet støtter denne konspirasjonsteorien deres!?!

    SvarSlett
  3. Enig saturazzi, folk trur de er så ufatteilg smarte når de sier noe som "ingen andre" har nevnt før. Men har dere kanskje tenkt på at deres utsagn bare er teorier?

    SvarSlett
  4. Tenk hvis dette faktisk var en ulykke? I "fattige" land som polen, sender de ikke av gårde flere fly før det blir absolutt nødvendig. Kanskje dette var det beste flyet de hadde, siden det sto at det nettopp var pusset opp? Da ville de jo selvfølgelig ikke ta et "dårligere" fly. Konspirasjonsteorier i bakkant av bisarre ulykker, er egentli litt teit. Tror nokk det var en ulykke, som skyldtes pilotenes press for å få toppmennene ned på riktig flyplass til riktig tid. Pilot utdanninga kan jo også være dårlig i Polen. I kina har de jo hatt mange flykrasj på grunn av dårlige piloter tidligere. Mange NATURLIGE grunner ser dere :-p

    SvarSlett
  5. Andreas og saturazzi kan vel gjerne ta seg en tur innom Wikipedia's artikkel på dobbelmoral.
    Jeg sier meg ikke uenig i at denne 'ulykken' virker til dels sketchy, spesiellt med denne lange listen av viktige profiler. Sier ingenting før jeg ser konkrete bevis, men irriterer meg at både Saturazzi og Andreas smasher løs på drinkiteasy og Leif H., da dere selv ikke vet sikkert at dette er en ulykke.

    Morsomt.

    SvarSlett
  6. Konspirasjonsteoretikere er jorden avskum, nakkeskudd hadde vært på sin plass for slike. 9/11, Månelandingen, JFK .. etc.etc... Hvis jeg en dag møter en slik person IRL skal han jammen meg få seg en ørtæv.

    SvarSlett
  7. Joda, Ketil, les litt i historiebøkene så tror jeg nok du endrer mening.

    SvarSlett
  8. Det værste er at slike ville konspirasjonsteorier kan være farlige hvis de får fotfeste i visse grupper. Bare se på hitlers jødeteorier som førte til holocaust.

    SvarSlett